Cautare

2522 de rezultate pentru "petrica bujor calin" (4.12 secunde)
Desi campania electorala a debutat in "dulcele stil clasic", cu petreceri cu mici si bere la care atmosfera a fost intretinuta de artisti precum Maria Ciobanu, Petrica Matu Stoian, Iulia Dragomir sau Neta Soare, politicienii au inscris si la capitolul "brevet de campanie".
Petrica Urziceanu. Emotionat pana peste poate, Urziceanu a marturisit, la un moment dat, ca este pentru prima data cand se adreseaza intr-una astfel de cadru.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. Motivul? Lansarea candidatului PD-L Petrica Bratu in cursa pentru Primaria Tulucesti.
secretari executivi: Mamut Sadan, Petrica Georgescu, Cristian Tanase; secretar general - Zevri Senol si secretar general adjunct - Elena Ivanescu.
Din informatiile pe care le-am primit de la consilierul personal al prefectului, Petrica Patilea, la sedintele de constituire a celor doua consilii locale din Negrilesti si Nicoresti au participat reprezentanti ai Prefecturii, care au constatat ca mai multi consilieri locali PDL nu au trecut de votul deschis, desi legea stipuleaza destul de clar ca procedura este mai mult o formalitate.
In colegiul Vatra Dornei va candida pentru Camera Deputatilor actualul deputat Petrica Tarniceru, in colegiul Campulung Moldovenesc-Gura Humorului, va candida omul de afaceri sucevean Nicolae Beraru, iar in colegiile din zona Radauti vor candida Mihai Frunza, fost primar al municipiului Radauti si Titi Petre, fost sef a Oficiului de Cadastru Suceava.
Consilierul personal al prefectului judetului Galati, Petrica Patilea, ne-a precizat ca desi pana acum s-au organizat doua referendumuri in localitate, oamenii nu s-au prezentat intr-un numar suficient la vot, ceea ce inseamna ca nu doresc infiintarea unei noi comune.
Este de competenta Consiliului Local sa respecte legea administratiei publice si statutul alesilor locali", ne-a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Galati, Petrica Patilea.
Daca in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate a fost ales social-democratul Simion Stefan, la ATOP au fost mai multe propuneri si, implicit, mai multi "castigatori": Catalin Paraschiv, Petrica Munteanu, Vasile Neagu, Avram Trandafir, Dorin Otroco si Alexandru Teodorescu, consilieri ai PNL, PC si PSD.
daca pana acum la nivelul Inspectoratului Judetean Scolar cel mai vehiculat nume pentru postul de inspector general scolar era Petrica Miu, in cursul zilei de ieri surse social-democrate au anuntat ca “aleasa” este, de fapt, Liliana Timofte.
La Inspectoratul Scolar Judetean, lucrurile au revenit in favoarea lui Petrica Miu (care va fi sustinut pentru functia de inspector general scolar), asta dupa ce, cu o zi inainte, pe lista figura un alt nume.
"Nu au parut interesati", a spus Banias si este firesc, de vreme ce inspectorul general scolar, pesedistul Petrica Miu, si-a ales deja cei doi adjuncti, si nicidecum de la PD-L.
Inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, a declarat ca nu a primit o astfel de decizie si nici nu va primi, pentru ca a fost numit in functie de circa o luna, prin ordin de ministru, prin detasare in interesul invatamantului.
Petrica Miu, inspectorul scolar general, le-a multumit edililor din primarii, care au participat cu mijloace financiare la organizarea concursului national.
De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Poate fi ca in povestea cu Petrica si lupul", explica Vasile Dancu. • "Oamenii lui Geoana vor ruperea PSD" Cat despre motivele care ar putea duce la ruperea PSD, sociologul clujean identifica patru.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Averea fratilor Herascu, estimata la 10 milioane de dolari Fratii Petrica Herascu si Marius Herascu au o avere estimata la 9-10 milioane de dolari, principalele lor afaceri fiind concentrate in industria alimentara, depozitarea cerealelor si imobiliare.
In cazul suprafetelor cuprinse intre unu si 50 de hectare, taxa este de 500, respectiv 2.000 RON", a declarat Petrica Gulie, referent in cadrul OCPI Dolj.
google-analytics.com